Seznam alergenů

Zmrzlinové dezerty jsou připravovány dle tradičních receptur, ale mohou obsahovat tyto alergeny:
1 Obiloviny obsahující lepek: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní
odrůdy a výrobky z nich. • 3 Vejce a výrobky z nich. • 5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky
z ní. • 6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich. • 7 Mléko a výrobky z něj. • 8 Skořápkové plody:
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie,
makadamie a výrobky z nich.

Výhradní zastoupení značky Menorquina pro Českou a Slovenskou republiku – Alimento s.r.o

menorquina@menorquina.cz +420 606 650 449
+420 602 527 929
2012 © ALIMENTO s.r.o.
Webdesign & SEO eStudio